Wie zijn wij
Visspeciaalzaak Timmers staat voor kwaliteit, service en advies!

UW VERSE VISSPECIALIST IN DE KEMPEN

Visspeciaalzaak Timmers staat voor kwaliteit, service en advies! Wij helpen u graag iets bijzonders op tafel te zetten. We hebben een ruim aanbod verse vis, waar u 7 dagen in de week van kunt genieten. Onze voorraden zijn afgestemd op de dagverkoop, waardoor er dagelijks aanvoer van verse vis is. Visspeciaalzaak Timmers garandeert een zeer hoge kwaliteit van al onze visproducten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op ieder moment van de dag genieten van een heerlijk gebakken visje!

Visspeciaalzaak Timmers heeft zich na jarenlange ervaring gespecialiseerd in professionele viscatering. Wij verzorgen uw complete vis catering of vis barbecue voor evenementen, bedrijfsfeesten, huwelijk en andere feesten. Naast een complete catering kunt u bij ons ook terecht voor hapjesschalen, gourmet schotels, visschotels, visbuffet en alles wat u als klant te wensen heeft. Kijk gerust verder op deze website of loop eens binnen in onze winkel aan de Sniederslaan in Bladel.
Verse oesters
Kwaliteit vis
Vis tortillas
Vissalades
Verse krab
Onze winkel

ONZE GESCHIEDENIS

In oktober 2009 ging Pieter Timmers geheel zelfstandig verder met Visspeciaalzaak Timmers in de Vershof. Zijn liefde voor de vis gaat ver terug in de tijd. Piet Timmers, de opa van Pieter, begon in 1962 met venten in Tilburg. Twee jaar later begon hij een viswinkel in Reusel en op het Bobbejaanland in Belgiƫ. Dit deden ze tot omstreeks 1974 en dit is de tijd dat Peter, de vader van Pieter, de zaak over nam. Hij ging de markten op en al snel kwamen daar ook enkele kermissen bij.

Pieter begon al op vroege leeftijd mee te helpen en ging graag mee naar de markten. Thuis de grote visafwas en de marktwagens poetsen waren zijn eerste baantjes. Al snel leerde hij ook het haringschoonmaken en ging hij samen met Thea, moeder van Pieter, op zaterdagen in Reusel in de viskraam staan. Hier werden hem de kneepjes van het vak geleerd.

Nadat hij na zijn school enkele jaren gewerkt had kon hij full time bij zijn ouders gaan werken en werd een vof opgericht. Na 3 jaar samen met zijn ouders in de vof gezeten te hebben, was het tijd om op zijn eigen benen te gaan staan.