Bezorging
Wij bezorging nu ook ons assortiment binnen 15 km van Bladel

- Voor 22.00 uur besteld, volgende dag tussen 15.00 en 17.00 uur in huis. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.

- Bestellingen boven € 25,- worden gratis bezorgd. Bezorging maximaal 15 km rondom Bladel.

VISSCHALEN

Visspeciaalzaak Timmers heeft zich na jarenlange ervaring gespecialiseerd in professionele viscatering. Wij verzorgen uw complete vis catering of vis barbecue voor evenementen, bedrijfsfeesten, huwelijk en andere feesten. Naast een complete catering kunt u bij ons ook terecht voor hapjesschalen, gourmet schotels, visschotels, visbuffet en alles wat u als klant te wensen heeft. Kijk gerust verder op deze website of loop eens binnen in onze winkel aan de Sniederslaan in Bladel.

Visspeciaalzaak Timmers staat voor kwaliteit, service en advies! Wij helpen u graag iets bijzonders op tafel te zetten. We hebben een ruim aanbod verse vis, waar u 7 dagen in de week van kunt genieten. Onze voorraden zijn afgestemd op de dagverkoop, waardoor er dagelijks aanvoer van verse vis is. Visspeciaalzaak Timmers garandeert een zeer hoge kwaliteit van al onze visproducten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op ieder moment van de dag genieten van een heerlijk gebakken visje!